Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

26. 05. 2013. 17:33   >>  17:33

KVALIFIKACIJE ZA EP

"Zlatne lavice" dobile rivalke

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Hrvatskoj igraće u trećoj grupi sa Češkom, Poljskom i Portugalom, odlučeno je danas žrijebom u Vespremu.

Crna Gora, koja je zvanični prvak Evrope, igraće kvalifikacije jer šampionat ima dva domaćina.

U prvoj grupi igraće Danska, Ukrajina, Austrija i Litvanija, rivali u drugoj biće Francuska, Island, Slovačka i Finska, a u četvrtoj Španija, Holandija, Turska i Italija.

U grupi pet svrstani su Švedska, Srbija, Slovenija i Švajcarska, u šestoj igraće Norveška, Rumunija i Bjelorusija, a u sedmoj Rusija, Njemačka i Makedonija.

Plamsan na šampionat izboriće po dvije najbolje selekcije iz svih sedam grupa.

Prva dva meča biće odigrana od 23. do 27. oktobra ove godine, treći i četvrti od 26. do 30. marta 2014, a peti i šesti od 11. do 15. juna.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније