Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

09. 05. 2016. 10:20 >> 10:06
17

SJAJNO KRILO

Petrović završava karijeru nakon OI

Rukometašica Budućnosti Radmila Petrović završiće karijeru nakon Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, javljaju mediji.

Budućnost i reprezentacija Crne Gore ostaju bez sjajnog krila.

Petrović, koja je cijelu karijeru provela u "plavo-bijelom" dresu, nakon olimpijskog turnira će se oprostiti od rukometa, ali, kako prenose Vijesti, ne zna se da li će 28-godišnja Nikšićanka definitivno završiti karijeru ili će se vratiti nakon određene pauze.

Petrović se sa našim trofejnim klubom dva puta popela na krov Evrope, dok je sa reprezentacijom 2012. godine osvojila zlato na Evropskom prvenstvu u Beogradu i olimpijsko srebro u Londonu.

Nažalost, ove godine nije uspjela da još jednom osvoji evropsku krunu - Budućnost je poražena u oba meča na završnom turniru Lige šampiona u Budimpešti. Petrović je učešće "plavih" na F4 okarakterisala kao neuspjeh.

"Izgubile smo oba meča u Budimpešti, tako da ćemo ovaj fajnl-for pamtiti kao neuspješan. Do juče smo bile šampionke Evrope, a danas smo već četvrte i sigurno da nam nije svejedno. Ipak iz ove kože ne možemo, tako da ćemo se potruditi da izvučemo pouke iz ovih mečeva i kao i uvjek do sada iz poraza izađemo još jače", kazala je Rada nakon poraza od Vardara u meču za treće mjesto.

Podsjetimo, Majda Mehmedović je ranije objavila da će po završetku sezone preći u redove novog šampiona Evrope, ekipu Bukurešta.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније