Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

15. 05. 2013. 12:27 >> 12:30

ZVANIČNO

Melić napustio reprezentaciju!

Rukometna reprezentacija Crne Gore, nakon Žarka Markovića, ostala je bez još jednog igrača! Desno krilo Fahrudin Melić neće više igrati za državnu selekciju, saznaje handballme.me.

Povlačenje Melića znači da će “crveni” biti oslabljeni za duele sa Njemačkom i Češkom, koji su zakazani za jun, u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj.

“Neću više igrati za reprezentaciju, o tome sam obavijestio selektora Zorana Kastratovića i moja odluka je ovog puta konačna. Tačno je da sam u januaru isto mislio, ali sam ipak želio da pomognem na protekla dva meča, međutim sada je pravo vrijeme za moje povlačenje. Zahvalio bih se svim igračima na korektnoj saradnji svih ovih godina, kao i svima u stručnom štabu. Jednostavno sam osjetio da je vrijeme da se malo više posvetim porodici, dok vjerujem da Crna Gora ima dosta kvalitetnih mladih igrača na desnom krilu. Takođe reprezentaciji želim puno uspjeha u naredna dva susreta sa Njemačkom i Češkom”, rekao je "handballme.me" Fahrudin Melić.

Melić je za Crnu Goru prvi put nastupio prije pet godina, kada je selektor bio Ranko Popović, da bi zatim bio najredovniji od svih što se dolaska u reprezentaciju tiče.


Selektori su se smjenjivali, a Melić je uvijek bio tu i pružao maksimum. Ono gdje ga posebno veličaju u našoj zemlji jeste kako pjeva himnu, kao da je rođen u Crnoj Gori, što dovoljno govori sa kolikim je poštovanjem nosio “crveni” dres.

Melić je dijete RK Bosna iz Sarajeva. U Sloveniji već godinu dana igra za Gorenje, a na ljeto će obući dres PSŽ-a.

Prije nego što je obukao dres Crne Gore, želio je da zaigra za reprezentaciju BiH, zemlje u kojoj je odrastao i naučio prve rukometne korake. Međutim, Melić nikada nije uspio dobiti državljanstvo.

 

 

Dragana Rutović, TVCG

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније