Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В.

03. 11. 2022. 11:50 >> 11:49

NE OSJEĆA PRITISAK

Prašović spreman za super tešku kategoriju

Crnogorski bokser Dilan Prašović će se 8. novembra u ringu naći sa Čehom Pavelom Sourom u Ubu u okviru Memorijala "Profesor dr. Miroslav Popović”.

Kako bi se što bolje pripremio za izazove koji su pred njim Prašović sada sarađuje sa kompletno novim timom ljudi i uveliko je na pripremama u Beogradu. Svakodnevno trenira pod budnim okom svog trenera, bivšeg Novljanina, i aktuelnog selektora Omladinske bokserske reprezentacije Srbije Nebojše Čurovića, a sarađuje i sa trenerom BK Crvena zvezda Acom Nikolićem, dok brigu za njegovu fizičku spremu nadzire kondicioni trener bokserske reprezentacije Srbije koji je takođe i kondicioni trener KK Crvena zvezda Igor Tomašević.

Prašović kaže da mu prvi meč u super teškoj kategoriji ne donosi pritisak.

"Dobro sam se spremao prethodna dva mjeseca u Herceg-Novom. Odlučio sam da pređem u super tešku kategoriju, zato što se najbolje osjećam sa standardnom kilažom od 105 kg. Mislim da će mi to donijeti prednost - ovaj meč jedva čekam..”, istakao je naš bokser.

Dilana nisu uspjele da poremete ni zdravstvene tegobe.

„U prethodnom periodu imao sam poteškoća sa jetrom koje su uspješno sanirane. Usredsređen sam na treninge, trenutno sam na pripremama u Beogradu. Konačno osjećam da imam podršku pravog stručnog tima. Redovno radim i sa sparing partnerima: Vladanom Babićem, Dušanom Veletićem, Veljkom Ražnatovićem, Radetom Opačićem i Tadijom Nikolovskim. Na meni je da ovom pobjedom dam sebi vjetar u leđa za buduće uspjehe i nove saradnje”, kazao je Prašović.

Dilanov cilj je jasan – pobjeda u prvom meču u super teškoj kategoriji. A potom je već u najavi sledeći meč u njegovom rodnom Herceg-Novom.

Čeh Pavel Sour je iskusan borac koji iza sebe ima 27 mečeva a od toga u svoju korist je riješio 15 borbi. Sa svojih 198 cm nešto je visočiji od Prašovića. Vrijedi pomenuti da je Sour boksovao i protiv brata Tajsona Fjurija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније