Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 04. 2013. 21:00   >>  21:03

KLS

Radonjić debitovao porazom

Doskorašnji trener Budućnosti, Dejan Radonjić porazom je debitovao na klupi Crvene Zvezde. Bolji od "crveno-bijelih" bio je Metalac u Valjevu 83:77. Izvanrednu igru u domaćem timu pružio je Bojan Bakić, koji je postigao 27 poena.

 

Početak utakmice pripao je Metalcu, koji je predvođen crnogorskim tandemom Vraneš-Dašić poveo sa šest poena prednosti (11:5).

Potom su se razigrali Igor Rakočević, a i te kako je značio povratak Demarkusa Nelsona u tim crveno-bijelih, pa su njih dvojica bili najzaslužniji za preokret i vođstva Zvezde od šest poena - 22:16.

Zvezda je ključnu seriju 8:0 za prednost na poluvremenu napravili u finišu druge dionice - 34:29

Drugo poluvrijeme Metalac počinje furiozno. Sjajni Bojan Bakić potvrdio je da je vođa ovog tima, vezao je nekoliko poena, uz šut za dva 3/3, a razigrali su se Dašić i Dujković. Epilog toga je novo vođstvo Valjevaca (45:44).

Zvezda je ostala bez previše konkretnih opcija u napadačkim akcijama, zaustavljene su glavne poluge Rakočević i Nelson, što je krajem treće i početkom posljednje dionice donijelo Metalcu velikih devet razlike - 65:56!

Na pet minuta prije kraja utakmice poslije poena Slavka Vraneša sa linije slobodnih bacanja bilo je nevjerovatnih 11 poena razlike za "fenjeraša", koji kvalitetom ekipe definitivno ne zaslužuje tu da bude (69:58)!

To je praktično bio kraj, raspala se Zvezda u posljednjih pet minuta utakmice i potpuno zasluženo je poražena.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније