Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 04. 2013. 15:36 >> 16:53

SPREMAN ZA IZAZOVE

Crvena zvezda predstavila Radonjića

Dejan Radonjić, koji je prije dva dana napustio klupu Budućnosti, predstavljen je danas kao novi trener košarkaša Crvene zvezde Telekom.

Radonjić je, na predstavljanju, kazao da je svjestan situacije u kojoj se nalazi njegov novi tim, kao i toga da je Crvena zvezda veliki klub, sa bogatom tradicijom i velikim brojem navijača.

“Zvezda je veliki klub koji ima armiju navijača i bogatu tradiciju. U ovim uslovima, svaki dan nam je značajan za rad i pripremu za ono što nam slijedi, kako bismo ispunili velike klupske ambicije", rekao je novi trener ekipe sa Kalemegdana.

Radonjić, koji je zamijenio Vladu Vukočića, posvetio se i izazovima koji očekuju njegov novi klub.

"Već u srijedu nas čeka utakmica sa Metalcem, nadamo se reakciji igrača poslije poraza, u skladu sa renomeom i njihovim individualnim kvalitetima. Imao sam jutros trening sa njima, svjestan sam da se rezultat traži odmah, a prije svega treba ispuniti ambicije i navijača i rukovodstva kluba. Stanje u ekipi je zadovoljavajuće i nema zdravstvenih problema, samo je jedan igrač 'izašao' iz povrede (Nelson) i za završni turnir ABA lige svi će biti spremni", prenosi Blic Radonjićeve riječi.

Radonjića je na klupi Budućnosti zamijenio njegov pomoćnik Igor Jovović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније