Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 04. 2013. 08:54 >> 10:01

NBA

"Džezeri" i dalje u igri, Oklahoma prva

Dva dana pred kraj regularnog dijela sezone, naziru se parovi prve runde plej ofa. Juta se i dalje nada, ali sve zavisi od Lejkersa, Tander i definitivno kreće sa prvog mjesta u svojoj konferenciji. Vučević solidan u porazu od Čikaga, Peković pauzirao zbog povrede.

Juta je ostala u trci pobjedom u Minesoti 96:80, ali se stvari nisu promijenile. Moraće da pobijede u Memfisu i da sačekaju poraz Lejkersa od Hjustona kako bi igrali u doigravanju.

"Džezeri" se i dalje nadaju, Al Džeferson je sa 22 poena i 8 skokova dominirao, zahvaljujući činjenici da opet nije bilo povrijeđenog Pekovića. Timbervulvsi se spremaju za odmor, ali je utjeha 30 pobjeda u sezoni, najviše od kada je Garnet otišao iz kluba.

Nikola Vučević je ubacio 17 poena i imao 14 skokova u novom porazu Meždika. Čikago je odneo pobjedu sa Floride i ostao u trci sa Atlantom za peto mjesto na Zapadu. Ko bude peti igraće sa Netsima, koji su takođe sa rezervnim timom savladali Vizardse. Bruklin završava regularni dio kao četvrti, imaće prednost domaćeg terena u plej ofu.

Memfis je na neuobičajen način dobio u Dalasu. Rezerve su okrenule meč u posljednjoj četvrtini, kada su postigli svih 35 poena za Grizlije.

Oklahoma se mučila sa Kingsima, zbog par tehničkih, Vestbruk je isključen u finišu, ali je Tander bio prejak za Sakramento. Djurant je brojao do 29, imao je i 8 asistencija i 7 skokova. Pobjeda znači prvo mjesto na Zapadu, San Antonio je noćas poražen u Ouklendu od Golden Stejta, pa će Oklahoma imati prednost domaćeg terena u eventualnom konferencijskom finalu.

Nagetsi su uz 26 poena Taja Louzona savladali Milvoki i biće najverovatnije treći, ili u najgorem slučaju četvrti na Zapadu, što im garantuje prednost domaćeg terena u prvoj rundi plej ofa.

Feniks je prekinuo crnu seriju kod kuće, a Majami, koji je odmarao svoje zvijezde, minimalno je savladao Klivlend.

 

Svi rezultati:

Minesota - Juta 80:96

Orlando - Čikago 84:102

Dalas - Memfis 97:103

Bruklin - Vašington 106:101

Golden Stejt - San Antonio 116:106

Oklahoma - Sakramento 104:95

Milvoki - Denver 111:112

Feniks - Hjuston 119:112

Klivlend - Majami 95:96

Detroit - Filadelfija 109:101

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније