Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 04. 2015. 23:12   >>  23:13

EVROLIGA (TOP 16)

Real prvi, rutina Barse

Real Madrid je opravdao ulogu favorite i savladao Žalgiris 99:83 u posljednjem kolu TOP 16 faze Evrolige. Vicešampion Evrope će u četvrtfinale sa prvog mjesta. U istoj grupi, Barselona je lako izašla na kraj sa Galatasarajem u gostima 88:65 i završila na drugom mjestu.

“Kraljevski klub” je do 11. pobjede u TOP 16 fazi predvodio trio Felipe Rejes (17 pts), Serhio Rodrigez (16 pts, 7 as) i Džejsi Kerol (16 pts, 2 sk), dok se na drugoj strani istakao Džejm Anderson sa 17 poena, 5 skokova i 3 asistencije.

Svi košarkaši Barselone upisali su se u listu strijelaca, a najefikansiji su bili Ante Tomić sa 20 i Tibor Plajs sa 12 poena.

Kod domaćina, koji je nastupio  sa desetoricom igrača u rosteru, najbolji je bio Vladimir Micov sa 10 poena.

Parovi četvrtfinala:

Real Madrid - Anadolu Efes (A)
Fenerbahče Ulker - Makabi Tel Aviv (B)
CSKA Moskva - Panatinaikos (C)
Barselona - Olimpijakos (D)

Četvrtfinalne serije igraju se od 14. do 28. aprila na tri dobijene utakmice po sistemu 2+2+1. Na fajnal-foru će se ukrstiti pobjednici duela (A) i (B), odnosno (C) i (D).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније