Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 02. 2013. 09:38   >>  15:33 4

NBA

VIDEO: Boston slavio u finišu

Boston slavio u samom finišu protiv “Klipersa”, “Lejkersi“ uz dosta sreće pobijedili u Detroitu. Majami blistao u Torontu.

“Seltiksi” su do kraja sezone ostali i bez odličnog “rukija” Džereda Salindžera (pored startnog plejmejkera Ražona Ronda), ali su i tako oslabljeni savladali Los Anđeles “Kliperse” - 106:104.

Veliki nalet "Klipersa" desio se u posljednjoj četvrtini, kada su sa 98:83 smanjili na samo 103:101. Ejveri Bredli je u napadu za izjednačenje iznudio faul Džamala Kroforda, a Pol Pirs na drugoj strani ubacio odlučujuću trojku, preko ruku Meta Barnsa.


“Lejkersi” su protiv “Pistonsa” imali riješen meč, ali se domaćin vratio u život, izjednačio i imao dva napada za trijumf.

Prvo je polaganje Vila Bajnama izašlo iz obruča, a onda debitant Andre Dramond nije uspio da završi “ali-up” kombinaciju u posljednjem sekundu. Na drugoj strani, Erl Klark i Stiv Neš promašili su po dva slobodna bacanja i umalo prokockali važnu pobjedu od 97:98. 

Majami je blistao u Torontu sa 85:100. Lebron Džejms po ko zna koji put se zaustavio nadomak “tripl-dabl” učinka, 30 poena, 8 skokova, 7 asistencija, Kris Boš dodao je 28, a Dvejn Vejd 23 poena. Kod “Reptorsa” je Gej ubacio 29, Dermar Derouzan 27 poena.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније