Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 04. 2013. 20:05   >>  20:05

EVROLIGA

CSKA lako izašao na kraj sa Kahom

Cska je lako slomio optor Kahe Laboral, slavio sa 89:78 i poveo 1:0 u četvrfinaloj seriji. Moskovljani su vodili od početka do kraja, pa pobjeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

CSKA je vrlo brzo stigao do prednosti od devet poena - 15:6. Teodosić je početkom druge dionice trojkom donio dvocifrenu razliku "armejcima" (31:21) i već tada se naslućivao pobjednik. Momci Etorea Mesine su već do poluvremena imali velikih 16 poena prednosti.

Zahvaljujući trojkama Sonija Vimsa Moskovljani su došli do +21 (56:35), pa se do kraja meča samo postavljalo pitanje konačne razlike.

Kaha je u finišu iskoristila opuštenost domaćina i sa nekoliko uzastopnih poena prišla na 11 razlike (85:74). Ipak, nije bilo vremena za preokret, CSKA je rutinski sačuvao vođstvo i stigao do početne prednosti u ovoj seriji.

Soni Vims je bio najbolji strijelac u pobjedničkom tima sa 19 poena, dok je Miloš Teodosić ubacio 17 poena. Nenad Krstić i Saša Kaun su dodali po 16 poena. 


Na drugoj strani, Fabijen Kozer postigao je 17 poena, a Andres Noćioni 16. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније