Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92 ]

23. 03. 2015. 11:36 >> 11:37

KORI VEBSTER

Novozelanđanin pojačao Megu

Košarkaški reprezentativac Novog Zelanda Kori Vebster potpisao je ugovor do kraja sezone sa Mega Leksom, saopštio je klub iz Sremske Mitrovice.

 

On je prvi dio sezone igrao u australijskoj ligi za Brejkerse, gde je prosečno bilježio 15,3 poena, 2,4 skoka i 1,7 asistencija.

Tokom karijere igrao je još samo za ekipe iz domovine Harbor Hit i Velington Sejnts. Vebster u Megu dolazi kao pojačanje za takmičenje u Superligi Srbije, koje počinje narednog vikenda.

Ovaj 26-godišnji bek bio je član selekcije Novog Zelanda na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Španiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније