Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

22. 03. 2015. 23:13 >> 23:36

OZBILJNA BUDUĆNOST

Vujošević: Volio bih da se nađemo u finalu

Trener Partizana Duško Vujošević ocijenio je da je neuigranost dovela do oscilacija u igri njegovih košarkaša u porazu protiv Budućnosti i poželio je "plavima" novi susret u plej-ofu.

"Čestitam Budućnosti na pobjedu. Uvijek su bili ozbiljan klub. Čestitam i treneru Jovoviću na odličnom rezultatu. Nedovoljna uigranost tima, koja proizilazi iz skorog dolaska plejmejkera je izazvala oscilacije u igri, pošto smo dva puta protivniku dozvoljavali serije, od 8:0 i 13:0", rekao je Vujošević.

Budućnost je slavila sa 85:79, a Partizan je tri minuta prije kraja vodio sa 79:72. Crno-bijeli će tako u polufinalu plej-ofa Jadranske lige igrati protiv Crvene zvezde, dok će Podgoričani ići na Cedevitu.

"Sudija apsolutno nije imao iste kriterijume u završnici. Bez obzira na to, želim Budućnosti da se plasira u finale plej-ofa i volio bih da se tu ponovo nađemo. Želim im uspješan nastavak takmičenja", zaključio je Vujošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније