Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 03. 2015. 13:49 >> 13:42
2

SPREMNI ZA DERBI

Jovović: Sjajnom igrom do pobjede

Budućnost Voli da bi dobila Partizan mora odigrati sjajno, a za trijumf je potreban i dodatni impuls od pojedinih igrača, kazao je trener podgoričkih košarkaša Igor Jovović. Budućnost Voli i Partizan odigraće sjutra u Podgorici utakmicu posljednjeg, 26. kola ABA lige.

Jovović je kazao da je ulog meča veliki, u smislu što boljeg plasmana pred plej-of.

“Očekuje nas pravi derbi i vjerujem da će publika u Podgorici uživati u pravoj borbi dva kvalitetna i motivisana tima. Na poziciji broj dva nalazimo se 25 kola. U nekoj fazi sezone, izgledalo je da je ta pozicija obezbjeđena, ali smo nekim rezultatima to zakomplikovali. Raduje nas činjenica što imamo priliku da u posljednjem kolu, protiv direktnog konkurenta zadržimo tu poziciju. Bićemo spremni, vjerujem da će igrači biti pravi i da ćemo trijumfovati u tom duelu”, kazao je Jovović na konferenciji za novinare.

On je kazao da se u podgoričkom klubu nijesu bavili hoće li ili neće za Partizan igrati Aleksandar Pavlović.

“Nijesmo se previše bavili tom problematikom, više smo koncentrisani na neke detalje koje treba da sprovedemo u neđelju veče na terenu da bi bili dovoljno dobri da pobijedimo”, kazao je Jovović.

On smatra da je Budućnost u psihološkoj prednosti, podsjećajući da je podgorički tim prolaskom u plej-of napravio ogromnu stvar.

"Fenomenalna je situacija da trijumfom protiv Partizana obezbijedimo drugu poziciju. Svjesni smo da nam i drugo mjesto ne garantuje ništa, da tek nakon toga kreću prave borbe. Sve kreće od nule i ako budemo četvrti tim. Ko bude najbolje tempirao formu za taj dio prvenstva, imaće na kraju čemu da se raduje", rekao je Joović.

Centar Bojan Subotić očekuje težak meč, navodeći da je Parizan cijele sezone najbolji u ofanzivnom skoku i tranzicionoj igri.

"Ukoliko uspijemo da zatvorimo ta dva segmenta njihove igre, onda možemo da se nadamo dobrom rezultatu. I mi smo u dobrom ritmu, dobro smo trenirali cijele sedmice i mislim da je to preduslov za dobru igru. Ukoliko budemo igrali sa velikom željom i agresivnošću onda možemo slaviti protiv Partizana", rekao je Subotić.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније