Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 03. 2015. 18:48   >>  18:59 2

S PARTIZANOM ZA 2. MJESTO

Budućnost poražena u Zagrebu

Budućnost je i drugi put poražena ove sezone od Cedevite, ovog puta u Zagrebu 80:70. S obzirom na to da je Partizan savladao Zadar (87:53), oba tima imaju po 18 pobjeda i 7 poraza, pa će u posljednjem kolu u "Morači" odlučiti ko će regularni dio završiti na drugom mjestu.

Budućnost se mučila na startu u fazi napada, pa je za šest minuta postigla samo pet poena. Međutim, "plavi" su do kraja četvrtine preokrenuli i na prvi odmor od dva minuta otišli sa prednošću od tri poena 20:17.

U drugoj četvrtini Cedevita se razigrala i na krilima Frana Pilepića stigla do plus 12 36:24, a na poluvremenu  je domaći tim imao osam poena prednosti 38:30.

Početkom trećeg perioda Cedevita je stekla 14 poena prednosti, a naš šampion je nakon toga u nekoliko navrata prilazio na minus šest.

Trojkom Savovića Budućnost je došla na tri poena zaostatka 60:57, ali nije imala snage za preokret. Cedevita se ubrzo odlijepila na 72:61 i rutinski privel meč kraju.

Najzaslužniji za trijumf Cedevite bio je Miro Bilan sa 20, Karlo Žganec je ubacio 14, a Tomislav Zupčić 12 poena.

U ekipi Budućnosti najbolji je bio Boris Savović sa 28, dok je Suad Šehović meč završio sa 15 koševa.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније