Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 03. 2015. 09:24   >>  09:37

52. POBJEDA VORIORSA

Kari majstorijama upotpunio rođendansko slavlje

U noći između subote i nedjelje, u NBA ligi odigrano je šest mečeva. Crnogorski košarkaši nijesu igrali.

Veče u NBA ligi obilježila je pobjeda Golden Stejt nad Njujork Niksima od 125:94. U duelu najbolje i najgore ekipe u NBA ligi, Voriorsi su bez problema došli do 52. trijumfa ove sezone, u kojoj je briljirao Stef Kari.

Kari je sinoć proslavio 27. rođendan. Pred utakmicu je na poklon dobio tortu u obliku trofeja kojeg je osvojio na Ol-star vikendu za najboljeg trojkaša. Takođe, dobio je i nove patike, a nakon meča iznenadio ga je trener NFL kluba Karolina Pantersa, koji mu je uručio dres svog tima.

I navijači su mu čestitali, tokom tajmauta su mu pjevali "Srećan rođendan".

"Bila je zabavna noć u svakom smislu. Drago mi je da se publika zabavljala", kazao je Kari, koji je na slavljeničku noć postigao 25 poena i upisao 11 asistencija.


S obzirom šta je Kari radio prije utakmice, svako je mogao da pretpostavi šta će uslijediti.

A ovo su samo neke od njegovih majstorija u duelu sa Njujorkom:

Nije samo "cijepao mrežicu" već je imao i nekoliko sjajnih asistencija:

U ekipi Voriorsa sjajan je bio i Klej Tompson sa 27 poena, dok je kod Niksa Andrea Barnjni upisao 18 poena, četiri više od Alekseja Šveda, koji je imao i pet asistencija.

U najneizvjesnijem duelu večeri, Juta Džez je pobijedila Detroit Pistonse sa 88:85. Za petu uzastopnu pobjedu Jute, pobrinuo se Fejvors sa 26 poena.

Jedini koji su sinoć postigli trocifren broj poena su Vašington Vizardski, koji su savladali Sakramento Kingse sa 113:97. Do trijumfa ih je predvodio raspoloženi Džon Vol, koji je izjednačio rekord sezone (31 poen, uz 12 asistencija).

Bruklin je protiv Filadelfije u gostima prekinuo niz od pet poraza. Netsi su slavili rezultatom 94:87, uz dvocifren učinak šestorice igrača, od kojih je najefikasniji bio Jang sa 21 poenom i devet skokova.

Boston je protiv Indijane došao do četvrtog trijumfa u nizu, uz dobro raspoložene Zelera (18 poena) i Basa, Bredlija i Kraudera (po 16).

Memfis Grizlisi su bili bolji od Milvoki Baksa sa 96:83 i tako ostvarili 46. pobjedu. Najbolji igrač meča bio je Kortni Li sa 17 poena, dok su po 15 poena dodali Džef Grin i Zak Rendolf. Kod Baksa, Janis Antetokunmpo sa 19 poena i šest skokova, dok jeKris Midlton imao 17 poena.

Svi rezultati:

Indijana Pejsers – Boston Seltiks 89:93
Vašington Vizards – Sakramento Kings 113:97
Filadelfija 76ers – Bruklin Nets 87:94
Memfis Grizlis – Milvoki Baks 96:83
Juta Džez – Detroit Pistons 88:85
Golden Stejt Voriors – Njujork Niks 125:94

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније