Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 03. 2015. 13:31   >>  13:24

INDEKS 35

Evroliga: Tomić MVP desetog kola

Centar Barselone Ante Tomić, najkorisniji je igrač desetog kola Top 16. On je u pobjedi svog tima nad Makabijem 89:71 ostvario indeks 35.

Tomić je protiv prvaka Evrope imao učinak od 16 poena, 12 skokova, 6 asistencija za manje od 25 minuta provedenih u igri. Nije promašio nijedan šut na utakmici - 4/4 za dva, 8/8 penali!

Uz to imao je ukradenu loptu, a nad njim je napravljeno sedam faulova.

Drugo mjesto najkorisnijih igrača ove runde pripalo je Amerikancu Treju Tompkinsu iz Nižnjeg Novgoroda, sa indeksom korisnosti 26.

Tompkins je postigao 22 poena (4/6 za tri) protiv Laboral Kuče i imao 10 skokova za svoj peti "dabl-dabl" u Top 16 fazi Evrolige.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније