Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92 ]

17. 02. 2015. 20:55   >>  20:53

BRAJANT O ŠUTEVIMA

I Mocartu su prigovarali zbog nota

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant odgovorio je onima koji ga kritikuju zbog previše šuteva poređenjem sebe i kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta.

Brajant je u posljednje tri godine imao velikih problema sa povredama, a na početku ove sezone, koja je za njega već gotova, postao je rekorder NBA lige po broju promašenih šuteva.

Međutim, to nije promijenilo Brajantov pristup, koji ističe da je sve pitanje iz kog ugla se nešto posmatra.

"Šutirao sam previše još od svoje osme godine. Ali, to 'previše' je pitanje perspektive. Neki ljudi su mislili da je Mocart imao previše nota u svojim kompozicijama. Ali, ja bih rekao to ovako: Zabavljam ljude koji kažu da šutiram previše. To mi je veoma zanimljivo. Mocart je svojim kritičarima odgovorio rekavši da nema ni previše nota, ni premalo. Imao ih je tačno koliko je potrebno", istakao je Brajant.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније