Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 02. 2015. 12:56 >> 12:51
10

UPUTILI IZVINJENJE

Perović: Osuđujemo incident pojedinca

Direktor KK Sutjeske Darko Perović izjavio je da žali zbog incidenta na utakmici Balkanske lige protiv KK Sigala i uputio izvinjenje članovina prištinskog kluba.

''U svoje lično ime i u ime KK Sutjeska iz Nikšića želim da izrazim svoje duboko žaljenje i ujedno uputim izvinjenje KK Sigalu iz Prištine kao i menadžmentu i članovima BIBL lige zbog nemilog događaja na utakmici između KK Sutjeska i KK Sigal", kazao je prvi čovjek nikšićkog kluba. 

On je istakao da se svi članovi KK Sutjeska i svi sportski radnici, ograđuju se od ovog čina i isti najoštriji osuđuju sa željom da se sličan događaj ne ponovi kako bi, kao i do sada, uživali u dobroj sportskoj atmosferi.

"KK Sutjeska iz Nikšića uradila je sve da upriliči jedan sportski spektakl na zadovoljstvo svih sportskih radnika i građana Nikšića, kao i svih ljubitelja sporta, međutim u 6. minutu utakmice neodgovorni pojedinac izazvao je nemilu scenu bacivši petardu na klupu na kojoj su se nalazili košarkaši i menadžment KK Sigal i prekinuo ovaj događaj u kojem je trebalo da uživa veliki broj ljubitelja košarke", navodi Perović.

Perović je dodao da će KK Sutjeska svakako nastaviti da radi na uzornom sportskom ponašanju i njeguju prave vrijednosti koje idu u prilog sportu i dobrim odnosima.

Podsjetimo, utakmica između Sutjeske i prištinskog Sigala, u drugom kolu druge faze Balkanske lige, prekinuta je u petom minutu nakon što je sa tribina nikšićke dvorane petardom pogođen jedan od košarkaša prištinskog tima.

Tokom tajm auta navijači Sutjeske gađali su petardom "magnum" klupu gostiju, koja je pogodila nekog od igrača gostujućeg sastava. 

Igrači Prištine su, nakon što je petarda eksplodirala, sa rukama na ušima zbog bučne eksplozije, napustili teren.

Policija je intervenisala nakon incidenta i ispraznila i dio tribina sa kojih je ubačena eksplozivna naprava.

Gosti se, ni nakon desetominutne pauze, nijesu vratili na teren, pa je delegat utakmice Kamen Tošev, poslije konsultacija sa sportskim direktorom lige Šejom Striksom, odlučio da se meč ne nastavi.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније