Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 02. 2015. 22:56 >> 22:54

BARSA RUTINSKI

Alba šokirala Makabi

Alba je priredila iznenađenje u 7. kolu top 16 faze Evrolige, pošto je savladala Makabi u 66:59. Barselona bez problema došla do pobjede protiv Galatasaraja kod kuće 82:70.

Njemci su tako ostali u trci za četvrtfinale pošto sada imaju skor 3-4, dok je Makabi pretrpio drugi Top 16 poraz.

Alba je meč prelomila u trećoj dionici koju je dobila 15:8, u posljednjoj je Makabi "disao za vrat" rivalu, ali je Alba ostala skoncentrisana u završnici i zasluženo je slavila.

Džamel Meklin je bio heroj sa 18 poena i 6 skokova, dok je Banić dodao 11 poena. U taboru prvaka Evrope najbolji je bio Devin Smit sa 17 poena.

Barselona je rutinski ostvarila pobjedu, iako je Galata u posljednjoj dionici prišla na minus pet.

Katalonci su napravili veliki korak ka četvrtfinalu pošto sada imaju skor 4-3, dok je Galatasaraj pretrpio peti poraz.

Tomas Satoranski bio je najbolji sa 17 poena i 4 asistencije, dok je u poraženom sastavu najbolji bio Zoran Erceg sa 18 poena.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније