Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 04. 2013. 12:36 >> 12:36

ŽELJAN DOKAZIVANJA

Teletović: Ne vraćem se u Evropu

Debitant u NBA ligi Mirza Teletović reako je da ne razmišlja o povratku u evropsku košarku i da će čekati momenat kada će se dokazati u dresu Bruklin Netsa.

Najbolji bosanski košarkaš, svoju debitantsku sezonu, većinom provodi na klupi, ali, kako kaže, imaće strpljenja čekaće "svojih pet minuta". U najboljoj ligi na svijetu, na parketu prosječno provodi 12 minuta i postiže 3,4 poena uz 1,9 skokova.

"Želja mi je da se dokažem u SAD-u. Ne razmišljam o povratku u Evropu, mislim da se to nikad neće desiti. nam mnoge košarkaše iz Evrope koji se nisu naigrali u svojoj prvoj sezoni. Moram da se nosim s tim", kazao je Teletović.

Od kada je Pi Džej Karlisim došao na klupu Netsa, Teletović dobija više šanse, nego kad ih je vodio Ejveri Džonson, ali i dalje u ugru ulazi u završnici mečeva.

"Dražen Petorvić, legenda kojoj je dres penzionisan, uopšte nije igrao u prvoj sezoni. Iz grešaka se mora učiti i mora se biti spreman u svakom trenutku da se da sve od sebe", poručio je bivši igrač Kaha Laborala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније