Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 01. 2015. 19:16 >> 19:11

OL-STAR VIKEND

Šuterski obračun garantuje spektakl

Tri najbolja šutera NBA lige, ujedno i svijeta, takmičiće se u šutiranju trojki na ovogodišnjem Ol-Star vikendu.

Objavljena su imena za takmičenja za najboljeg trojkaša na NBA Ol-Star vikendu, koji će se održati u Bruklinu narednog mjeseca, a na spisku su svi vrhunski šuteri.

Bek San Antonija Marko Belineli biće na velikom iskušenju u odbrani titule. Pored njega, u događaju će učestvovati fantastični dvojac Golden Stejt Voriorsa Stef Kari i Klej Tompson, Vesli Metjus iz Portland Trejlblejzersa, Džej Džej Redik iz redova Klipersa, a dodatnu čar tom takmičenju dodaje veteran Atlante Havksa Kajl Korver, jer se radi vjerovatno i o najboljem šuteru lige.

Trio Kari, Tompson i Korver će, prema američkim medijima, odlučivati o tituli. Na polovini sezone, Kari se smatra najvećim favoritom za MVP titulu. Tompson je kao nikad u naletu nakon što je postigao 37 poena u trećoj četvrtini protiv Sakramento Kingsa (uključujući 9 od 9 za tri poena). Korver je najbolji u ligi u procentu šuta za tri poena - pogodio 53.1 odsto šuteva iza linije 7.25.

Takmičenje u šutiranju trojki na programu je u nedjelju, 14. februara, u Barklajs centru u Bruklinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније