Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 01. 2015. 11:53 >> 18:23

"PLAVI" ZADOVOLJNI

U Zagrebu odradili odličan posao

Na gostovanju u Zagrebu, košarkaši Budućnost Volija demonstrilali su klasu i došli do četvrte vezane pobjede u ABA ligi (84:67). Tim trijumfom ekipa Igpra Jovovića se učvrstila na 2. mjestu tabele regionalnog takmičenja, plej-of je sve bliži, a u redovima našeg šampiona zadovoljni su prikazanom igrom i smatraju da su zasluženo slavili protiv aktuelnog šampiona.

"Plavi" su sinoć su bili šuterski raspoloženi, postigli su 13 trojki, čime su izjednačili rekord sezone ostvaren u susretu sa Megom. Statistiku Budućnosti u tom meču obilježilo je i 26 asistencija, ali velike zasluge za trijumf ima i čvrsta odbrana.

"Mislim da smo bili bolji i zasluženo trijumfirali. Bilo je izuzetno iscrpljujuće, jer smo prije koji dan igrali zahtjevnu utakmicu s Gran Kanarijom, ali večeras smo bili izuzetno kvalitetni u odbrani što nam je dalo potrebno samopouzdanje i na kraju donijelo zasluženu pobjedu", rekao je nakon meča trener Budućnosti, Igor Jovović.

Da je igra u odbrani bila presudna, smatra i Amerikanac iz redova "plavih" Džej Ar Rejnolds.

"Vrlo teška utakmica za nas, ali odlično smo odigrali odbranu i bili precizni. Odradili smo dobar posao i jako sam zadovoljan", kazao je on.

Zagrepčani nijesu imali šanse bez nekoliko standardnih igrača, a nakon meča čestitali su protivniku.

"U većem smo dijelu utakmice sustizali razliku koja je od prve četvrtine bila desetak poena. Moram čestitati svojim momcima jer su se borili, ali Budućnost je prava, kvalitetna ekipa i zasluženo su nas dobili", poručio je trener Cibone, Slaven Rimac.

"Zaslužena pobjeda gostiju. Bili su kvalitetniji i konkretniji u svim segmentima igre. Na trenutke smo izgledali dobro, a na trenutke loše, a za pobijediti Budućnost se treba biti dobar svih 40 minuta. Ipak, ne mogu zamjeriti sebi i saigračima jer smo se trudili. Jednostavno, Budućnost je bolja ekipa u ovom trenutku", kazao je igrač Cibone, Vlado Ilievski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније