Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 01. 2015. 21:39 >> 21:35

ABA LIGA

Partizan prekinuo niz Metalca

Košarkaši Partizana, uz dosta muke, savladali su Metalac u Valjevu, rezultatom 83:72.

Metalac nije uspio da nastavi pobjednički niz i upiše petu uzastopnu pobjedu, a to je pošlo za rukom "crno-bijelima", koji su se izjednačili na tabeli regionalnog takmičenja sa trećeplasiranom Cedevitom sa po 11 pobjeda, s tim što Zagrepčani sjutra gostuju jednom od najgorih timova lige Igokei.

Gosti su silovito krenuli i u prvom dijelu igre imali 14 poena predsnoti, Metalac je sredinom treće četvrtine prvi put poveo, ali u završnici nije imao snage da iznenadi srpskog šampiona.

Partizan je imao petoricu igrača sa dvocifrenim učinkom, a najefikasniji je bio Milan Mačvan sa 15 poena (6/7 dva). Sjajno je odigrao Aleksandar Pavlović sa 14 poena, 8 skokova i 4 asistencije, dok su po 13 ubacili Nikola Milutinov (8sk), Dragan Milosavljević i Đorđe Gagić.

U dresu Metalca blistali su Marko Ljubičić sa 19 poena uz po 5 skokova i asistencija, te Dušan Kutletić sa 16 poena i 4 ukradene lopte

Ranije danas, Olimpija je kod kuće savladala Mega Leks (85:75), dok je Solnok bio ubjedljiv protiv Levskija u Sofiji (61:82).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније