Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 01. 2015. 12:38 >> 12:35

ROČESTI NAJEFIKASNIJI

De Kolo MVP trećeg kola

Treće kolo top 16 faze Evrolige proteklo je u znaku plejmejkera moskovskog CSKA Nanda De Koloa. Francuz je bio najzaslužniji za pobjedu svog tima na gostovanju Efesu, sa 22 poena što mu je rekord karijere u elitnom evropskom takmičenju.

Penale je šutirao 12/13, a dodao je i 7 skokova, 4 asistencije, te iznudio 12 faulova, ostvarivši indeks 34.

Drugi najbolji individualni učinak u minuloj rundi ostvario je centar Barselone Ante Tomić. Hrvatski košarkaš bio je najbolji u porazu u Tel-Avivu protiv Makabija, sa 21 poenom, 10 skokova, 3 blokade i 7 faulova koje je iznudio, za indeks 29.

Idealnu petorku kola kompletirali su tri Amerikanca: Aron Džekson iz CSKA (indeks 28), Tejlor Ročesti (indeks 28), koji je ujedno bio i najbolji strijelac trećeg kola sa 24 poena, te Met Lodžeski iz Olimpijakosa sa ostvarenim indeksom 27.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније