Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 01. 2015. 22:24 >> 22:31

TRILER U ISTANBULU

Spanulis trojkom donio pobjedu Olimpijakosu

Trojkom Vasilisa Spanulisa 18 sekundi prije kraja Olimpijakos je slavio na gostovanju Fenerbahčeu 74:68, u 3. kolu Top 16 faze Evrolige.

Meč u Istanbulu je obilježila rezultatska klackalica,  Fener je imao plus šest nakon prve četvrtine (22:16),  Olimpijakos je preokrenuo do poluvremena 43:36 na poluvremenu, da bi domaćin serijom 7:0 preokrenuo na 59:56 početkom posljednjeg perioda.

Uslijedila je dramatična završnica, Grci su prijetili domaćinu i na kraju su uspjeli da prelome meč u svoju korist. Meč je riješen trojkom Spanulisa iz ugla 18 sekundi prije kraja.

Spanulis je meč završio sa 16 poena i 6 asistencije, a najefikasniji u timu iz Pireja bio je Met Ložeski sa 18 poena i 8 skokova. Fener je predvodio Gaudlok sa 23 poena.

Olimpijakos je tako nastavio da prati CSKA, oba tima imaju sve tri pobjede u grupi F, dok je Fener doživio drugi poraz.

Laboral je stigao do prve pobjede u Top 16 fazi Evrolige, pošto je kod kuće savladao Nižnji Novgorod 81:74 u grupi F.

Pri rezultatu 71:71 domaći su napravili seriju 10:0 i srušili Ruse.

Najefikasniji u Laboralu bio je Majk Džejms sa 14 poena, a 12 je dodao Šengelija. S druge strane, blistao je Tejlor Ročesti  sa 24 poena i 5 asistencija, dok je 14 poena ubacio Trej Tompkins.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније