Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 12. 2014. 22:25 >> 22:27

ABA LIGA

Šehović nosio MZT do petog trijumfa

MZT je na krilima crnogorskog reprezentativca Seada Šehovića savladao Mega Leks u Skoplju 84:79 u posljednjem meču 14. kola ABA lige.

Tokom većeg dijela meča gledana je "rezultatska klackalica",  a  finišu su više snage i koncentracije imali domaći košarkaši.

Šehović je ubacio 19 poena i bio je najefikasniji u domaćem timu, dok je Aleksandar Cvetković upisao 14, uz 7 skokova i 8 asistencija. Odličan povratnički debi u u redovima makedonskog šampiona imao je Stefan Sinovec koji je ubacio 17 poena .

U sprskom timu Aleksandar Marelja je zablježio 16, a Dušan Čantekin i Marko Kešelj po 11 poena.

Makedonskom timu ovo je bio peti trijumf, dok je Mega upisala osmi poraz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније