Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 12. 2014. 08:59 >> 08:55
1

JOVOVIĆ NAKON PORAZA

Nijesmo se oporavili od Partizana

Trener Budućnosti Igor Jovović smatra, nakon poraza od Metalca u Valjevu, da se njegov tim nije oporavio od naporne utakmice sa Partizanom u prethodnom kolu.

"Jako težak i iscrpljujući meč za nas. Očigledno se nijesmo adekvatno oporavili poslije pobjede nad Partizanom, jer procenti šuta i sa slobodnih bacanja i za tri poena su bili jako niski što je proizvod energetskog i emotivnog pražnjenja", istakao je Jovović

Strateg "plavih" ističe da je njegov tim kontrolisao utakmicu do polovine treće četvrtine, ali da nijesu prelomili utakmicu kada je trebalo. 

"Upozoravao sam da nas čeka težak zadatak i tim koji igra veoma agresivno. Mislim da su uspjeli da sprovedu svoju ideju, iako smo mi 25 minuta imali situaciju pod kontrolom i mogli da prelomimo utakmicu. To nijesmo uspjeli, što je protivnik iskoristio. Ofanzivnim skokom i šutem spolja visokih igrača uspjeli su da steknu veliku prednost. Uspjeli smo da se vratimo, ali je Metalac na kraju pobijedio i ja mu čestitam", naglasio je Jovović.

Plejmejker Budućnosti Nikola Ivanović koji je ovaj meč završio sa šest poena, tri asistencije i dva skoka, rekao je da on i njegovi saigrači nijesu bili na adekvatnom nivou.

"Čestitam ekipi Metalca na zasluženoj pobjedi. Nijesmo bili na adekvatnom nivou, falilo nam je dobrih odluka u završnim trenucima. Imali smo dosta padova u igri, promašili smo nekoliko slobodnih bacanja na kraju. Bili smo puni samopouzdanja poslije pobjede u Pioniru, možda smo dozvolili da nas to malo omekša, međutim, analiziraćemo ovaj meč i okrećemo se utakmici protiv Igokee koju moramo da dobijemo na svom terenu", zaključio je Ivanović.

Košarkaši Budućnosti su poraženi sa 70:69 u Valjevu u okviru 14. kola ABA lige i tako sa tri poraza u ovoj sezoni i dalje zauzimaju drugo mjesto na tabeli, ali sa pobjedom razlike u odnosu na trećeplasiranu Cedevitu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније