Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 12. 2014. 22:30 >> 22:36

RADOVIĆ PREUEZO JUNIORE

Jovović novi selektor mlade reprezentacije

Šef stručnog štaba Budućnost Volija Igor Jovović novi je selektor mlade reprezentacije, dok je trener juniora podgoričkog kluba Boško Radović novi selektor juniorske reprezentacije, odlučilo je večeras Predsjedništvo Košarkaškog saveza Crne Gore. Oni su izabrani na predlog Izvršnog odbora.

Jovović će na mjestu selektora mlade selekcije naslijediti Mihaila Pavićevića koji je podnio ostavku nakon ispadanja iz A divizije.

Radović je preuzeo funkciju nakon što je njegov prezimenjak, Dragan Radović podnio ostavku.

Na sjednici je usvojen plan i programa rada sa finansijskim planom za 2015. godinu, kao i plan reprezentativnih aktivnosti u narednoj godini.

Predsjedništvo je upoznato sa prijavom za Univerzijadu u Južnoj Koreji, na kojoj bi uz potvrdu organizatora koja se očekuje, trebalo da nastupe igrači rođeni 1991. godine i mlađi.

Dogovoreno je da do naredne sjednice Predsjedništva bude pripremljen plan aktivnosti za narednu godinu, u kojoj se obilježava jubilej i 60 godina košarke u Crnoj Gori.

(Mina)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније