Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 12. 2014. 19:17 >> 19:14

SLOBODA

Jang: Kobi, dodaj nama loptu

L.A. Lejkersi su noćas bez Kobija Brajanta savladali najbolji tim lige Golden Stejt, a Nik Jang je na slikovit način opisao kako izgleda tim kad Kobi nije na parketu.

“Neki momci su igrali kao ’Đango ančejnd’ – bili su slobodni“, rekao je Jang aludirajući na filmski hit sa Džejmijem Foksom i Leonardom di Kaprijom u glavnim ulogama.

Jang je najavio da će zahtijevati od Kobija da više asistira..

“Moraću da kažem Kobiju da mi dodaje loptu, da nam dodaje loptu. Reći ću mu da bi on malo trebalo da igra sporednu ulogu. On može da "vozi gospođu Dejzi", a ja mogu da budem gospođa Dejzi“,osladile su se Jangu filmske aluzije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније