Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 12. 2014. 17:04 >> 17:00

IGRAĆE NA EUROBASKETU

Toni Parker se vraća u reprezentaciju!

Najveća zvjezda francuske košarkaške reprezentacije, Toni Parker, donio je oduku a se vrati u reprezentaciju na predstojećem Evropskom prvenstvu 2015. godine, na kojem Francuska brani titulu.

Parker je predvodio Francusku do zlata na Eurobasketu 2013. u Sloveniji. Proglašen je za najboljeg igrača (MVP) šampionata, ali e nakon toga povukao iz reprezentacije i propustio Svjetsko prvenstvo u Španiji.

Međutim, košarkaš NBA šampiona San Antonio Sparsa odlučio je da obuče dres sa nacionalnim grbom na EP koje će biti organizovano u Francuskoj (jedna grupa i završna faza - Monpelje i Lil).

To je potvrdio selektor Francuske Vensan Kole.

"Deset minuta poslije žrijeba za Eurobasket, Toni me je nazvao i rekao da će igrati", kazao je Kole medijima.

Francuska će na šampiontu tarog kontineta igrati u Grupi A sa Finskom, Bosnom i Hercegovinom, Izraelom, Rusijom i Poljskom.

Eurobasket će početi 5. septembra, a grupna faza će se održati do 11. septembra. Nakon dana pauze, u Lilu počinje završnica turnira koja će trajati do 20. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније