Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 03. 2013. 10:23   >>  10:24

NBA

Porazi Lejkersa i Dalasa

Prethodne noći odigrane su tri utakmice u NBA ligi, a poraze su zabilježili konkurenti u borbi za plej-of, Los Anđeles Lejkersi i Dalas Meveriksi.

 

 

Bolji od Lejkersa bili su Milvoki Baksi 113:103.

Milvoki se tom pobjedom još više približio osmom mjestu na Istoku, dok su Mevse u Teksasu deklasirali Indijana Pejsersi sa 103:78.

DeMarkus Kazins sa 34 poena i 14 skokova, dominirao je u pobjedi Sakramenta nad Feniksom 117:103 u Arizoni.

Milvoki je do pobjede nad Lejkersima predvodio Leri Sanders sa rekordom karijere od 21 poen i 13 skokova. 20 poena ubacili su Ersan Iljasova i Brendon Dženings.

Monta Elis je dodao 18 poena uz 9 asistencija i 7 skokova. Svih 11 igrača Baksa postiglo je bar po koš.

Najbolji u Lejkersima bio je Kobi Brajant sa 30 poena (6/17 iz igre) uz 6 izgubljenih lopti, dok je Dvajt Hauard imao po 15 poena i skokova. 16 je ubacio Stiv Neš uz 6 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније