Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 11. 2014. 10:24 >> 10:23

NBA

Peković odličan u vrelini Majamija

U noći između subote i nedjelje odigrano je osam utakmica NBA lige, a sjajnu partiju u novom porazu Minesote pružio je Nikola Peković.

Minesota je doživjela drugi uzastopni neuspjeh, nakon jučerašnjeg od Orlanda Nikole Vučevića, Ovoga puta Peković i "vukovi" poraženi su u gostima od Majami Hita 102:92, pa sada ima skor od četiri poraza i dvije pobjede.

Sjajna partija crnogorskog košarkaša, koji je zabelježio dabl-dabl sa 19 poena i 11 uhvaćenih, nije bila dovoljna da se ostvari pobjeda. Jedini raspoloženi igrač, pored njega, bio je Tadeus Jang sa ubačenih 16 poena, dok je učinak ostalih, više nego, zanemarljiv.

Domaćina je do četvrtog trijumfa ove sezone predvodio duo Vejd-Boš. Vejd je upisao 8 asistencija i 25 poena, jedan više od Boša, koji je na svoj konto dodao i 7 skokova. Dobri su bili i Deng sa 14 poena i Kol sa 11 koševa i 6 asistencija.

Čikago je u Junajted centru poražen od Bostona 106:101, a Nikola Mirotić za pet minuta, koliko je proveo u igri, nije uspio da se upiše u strijelce.

NBA rezultati:

LA Klipers – Portland 106:102
Indijana – Vašington 90:97
Atlanta – Njujork 103:96
Majami – Minesota 102:92
Čikago – Boston 101:106
Hjuston – Golden Stejt 87:98
San Antonio – Nju Orleans 99:100
Milvoki – Memfis 93:92

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније