Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 10. 2014. 15:49   >>  15:51 8

JOVOVIĆ UOČI DERBIJA

Bez bijele zastave protiv Zvezde

Crvena zvezda je favorit, ali se Budućnost Voli neće predati i u Beograd ne putuje sa bijelom zastavom, kazao je trener podgoričkih košarkaša Igor Jovović.

Budućnost Voli i Crvena zvezda odigraće u nedjelju utakmicu šestog kola regionalne ABA lige.

Jovović je kazao da će to biti duel ekipa koje su do sada pokazale najviše, navodeći da će to biti pravi derbi.

"Crvena zvezda je tim koji je napravljen da dominira tokom cijele Jadranske lige. U Euroligi igraju protiv jakih timova, a pokazuju dominaciju na domaćem terenu. Imaju samo jedan poraz od Neptunasa, ali su i taj meč mogli da riješe u svoju korist. Oni su veliki favoriti u nedjeljnom meču", rekao je Jopvović na konferenciji za novinare.

On je kazao da Budućnost zna svoje dobre strane, ali i slabosti i da će pokušati da ih sakrije.

Jovović je kazao da nema tajni između njega i Dejana Radonjića, kojeg je naslijedio na klupi Budućnosti.

"Dobro se poznajemo, rivali se analiziraju na identičan način, a i igrači se dobro poznaju. Moramo biti spremni na 12 igrača koji su u rotaciji, koji igraju kvalitetnu timsku košarku. Nijesmo u poziciji da im prijetimo, ali ne idemo ni sa bijelom zastavom", kazao je Jovović.

On je kazao da je zadovoljan dosadašnjim dijelom sezone.

"Možda u Eurokupu ostaje žal nakon meča sa Karšijakom. Kada se lomio rezultat, da je publika bila uz nas, dala bi nam elana, i siguran sam da bi taj meč riješili u našu korist. Ali, idemo dalje", kazao je Jovović.

Plejmejker Aleksandar Ćapin vjeruje da ukoliko ponove partije iz dosadašnjeg dijela sezone, mogu na pravi način parirati Crvenoj zvezdi u Pioniru.

"Očekuje nas pravi derbi. Već smo igrali sa njima ove sezone jednu prijateljsku utakmicu, tako da su nam dobro poznati. Svjesni smo da nam neće biti lako. Imamo cilj, mislimo da možemo da ga ispunimo, i nadam se da ćemo biti pravi u nedjelju veče", rekao je Ćapin.

Budućnost i Crvena zvezda u dosadašnjem dijelu šampionata ostvarili su maksimalan učinak.

Nedjeljni duel u dvorani Pionir počeće u 21 sat.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније