Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 10. 2014. 21:05 >> 21:03

ABA LIGA

Zvezda bez problema slavila u Zadru

Crvena zvezda je bez problema slavila na gostovanju Zadru 79:63 i zabilježila petu pobjedu u nizu u ABA ligi, čime se izjednačila sa Budućnošću na čelu tabele.

Crveno-bijeli su kontrolisali igru i rezulata tokom cijelog meča. Zvezda je dobila pprvu četvrtinu, a u drugom dijelu igre Zadrani su pružili nešto veći otpor.

Na poluvrijeme se otišlo pri rezultatu 37:30 za srpski tim.

I u nastavku je vidjen sličan scenario. Izabranici Dejana Radonjića nastavili su sa dobrom igrom, a košarkaši Zadra su jedino u posljednjoj četvrtini bili bolji, ali nijesu ugrozili pobjedu Zvezde.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Luka Mitrović sa 16 poena, Dženkins je ubacio 14, a Vilijams 7.

U domaćoj ekipi najefikasniji je bio Kraljević sa 14, Sobin je ubacio 11, a Florens 11 poena.

U sljedećem kolu igra se derbi Crvena zvezda - Budućnost. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније