Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 10. 2014. 09:52 >> 11:59
1

MINESOTA SAVLADALA ČIKAGO

Peković pobjednik u duelu sa Mirotićem

U duelu dva momka iz Crne Gore, Nikole Pekovića i Nikole Mirotića, kao pobjednik je izašao bivši centar Partizana i Panatinaikosa. U porazu Orlanda od Dalasa, Nikola Vučević je postigao 13 poena.

U okviru NBA predsezone, Minesota je sinoć u uzbudljivom meču savladala Čikago, rezutlatom 113:112. Ni Peković ni Mirotić nijesu se proslavili. Pekmen je na parketu proveo 19 minuta i postigao osam poena. Iz igre je pogodio samo dva od osam šuteva, dok sa linije slobodnih bacanja nije griješio. Zabilježio je i četiri uhvaćene lopte, od kojih tri pod protivničkim obručem.

Na drugoj strani, Mirotić je u igri proveo samo osam minuta i za to vrijeme nije uspio da postigne koš, po dva puta je promašio šuteve za dva i tri poena, a upisao je jedan skok.

Minesotu je do pobjede predvodio španski plej Riki Rubio sa 19 poena, a Tadeus Jang je dodao 17. Kod Bulsa je sjajan bio Derek Rouz, koji je postigao 27 poena.

Dalas je odigrao silovito protiv Orlanda, a 16 igrača imalo je doprinos trijumfu u raspodijeljenoj minutaži, osim Feltona i Džonsona koji su odmarali. Parson je briljirao sa 24 poena, Novicki je dodao 18, u Orlandu je Nikola Vučević bio standardan sa 13 skokova i 10 poena.

Šampion San Antonio upisao je novi poraz, ovog puta u Hjustonu - 87:96. Jedini raspoloženi u ekipi Sparsa bio je Marko Belineli sa 19 poena, dok je kod domaćih najbolji bio Džejms Harden sa 25 poena. U ekipi "raketa" odličan je bio i Terens Džons sa 11 poena i 13 skokova, kao i Isaja Kanan sa 17 poena.

Ekipa Majama je bila raspoložena, šest igrača imala su dvocifreni košgeterski učinak protiv Memfis, koji je savladana sa 104:98.

Njujork Niksi su izgubili od Totronta rezultatom 80:83, iako je Karmelo Entoni bio raspoložen za igru, ali njegovih 24 poena nijesu bila dovoljna.

U odsustvu Kobija Brajanta i Stiva Neša, Lejkersi nijesu do pobjede protiv Sakramenta, u nekada velikom derbiju NBA lige. Kingsi su slavili sa 93:92, a predvodio ih je Demarkus Kazins, koji je imao dabl-dabl učinak od 21 poena i 10 skokova. Kod ekipe iz Los Anđelesa istakli su se Ed Dejvis sa 15 poena i 13 uhvaćenih lopti i Džeremi Lin koji je meč završio sa 19 poena i 7 asistencija.

Golden Stej Voriorsi su savladali Denver Nagetse 119:112, u utakmici u kojoj je blistao Klej Tompson sa 35 poena, dok je odličan bio i Stefon Kari sa 17 poena i 11 asistencija.

U ekipi Denver Nagetsa najbolji je bio Jusuf Nurkić sa 16 poena i 8 skokova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније