Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 03. 2013. 23:31   >>  23:31

KOŠARKAŠ RADNIČKOG

Ćapin MVP Jadranske lige

Aleksandar Ćapin obilježio je ovu sezonu ABA lige – poslije 26 kola regularnog dijela on je najkorisniji igrač (indeks 20,43) i najbolji strijelac (17,48).

Osim toga, plejmejker Radničkog je i prvi asistent takmičenja sa 5.1 uspješnim dodavanjem po meču.

Drugi na MVP listi je Darko Planinić, koji je odigrao 15 utakmica za Široki prije nego što je prešao u Makabi, dok je treći  Romeo Trevis iz Zadra.

Drugi strijelac takmičenja je kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević sa 15,8 poena po meču, a treći je Branko Jorović sa 14,7.

Najbolji skakač je Boris Savović iz Zvezde (8,4), drugi je Romeo Trevis sa 7,8 skokova po meču, a treći je Dru Gordon (7,5).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније