Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 03. 2013. 19:58 >> 19:59

ABA LIGA

Zadar pobijedio Split i ostao u ligi

Košarkaši Zadra pobijedili su na svom terenu direktnog konkurenta u borbi za opstanak ekipu Splita sa 85:68 (18:12, 24:23, 18:19, 25:14), u posljednjoj utakmici 26. kola ABA lige.

Zadar je bio bolji od Splita u utakmici koja je odlučivala koja od dvije ekipe sljedeće sezone neće moći da igraju u regionalnom takmičenju. Oba tima su pred utakmicu imali skor 8/17 i zauzimala su posljednje mjesto na tabeli.

Domaćina je do trijumfa predvodio Romeo Trevis sa 20 poena, Jusuf Nurkić postigao je 14, a Franko Kaštropil 13.

Najefikasniji u ekipi Splita bili su Ivan Siriščević i Ivan Mimica sa po 12 poena.

ABA liga se završava fajnal-forom u Lakatašim (25-27 april), na kojem će učestvovati domaćin Igokea, Crvena Zvezda, Radnički i Partizan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније