Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 09. 2014. 18:22   >>  18:23 2

ĐUKANOVIĆ NAJAVIO

Predsjedništvo KSCG narednih dana

Predsjednik Košarkaškog saveza Milo Đukanović najavio je da će se narednih dana održati sjednica Predsjedništva na kojoj će se čuti izvještaj selektora i analizirati učešće u kvalifikacijama za Eurobasket.

“Žao mi je što nijesam bio u prilici da pomognem da ostvarimo bolji rezultat, ali to se kosi sa godinama u kojima sam. Može se ljutiti na mene ko god hoće i koliko god hoće”, istakao je Đukanović.

On je istakao da je reprezentacija u prethodnom period bilježila dobre rezultate, “ali da kao i u životu, i u sportu dolaze neuspjesi”.

“U svim prethodnim akcijama smo ocjenjivali da je kompletna reprezentacija na čelu sa selektorom obavljala dobar posao. U prethodnim kvalifikacijama smo ostvarili 10 pobjeda u 10 utakmica. Onda smo procijenili dostojanstven nastup na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, bez obzira što su svi očekivali više. Onda kao i u životu, dolaze neuspjesi. Ovo jeste bio neuspjeh i odudara od onog što je bilo očekivanje ukupne javnosti i to je signal za odgovorne ljude. To ćemo pitanje staviti na dnevni red“, rekao je Đukanović.

On je rekao da će se nakon izvještaja selektora i analize, donijeti odluka šta i kako dalje.

“ Za jedan od narednih dana smo zakazali sjednicu Predsjedništva Košarkaškog saveza na kojoj ćemo čuti izvještaj selektora, analizirati svaki aspekt i saglasno tome procijeniti kakva treba da nam bude politika za naredni period”, zaključio je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније