Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 09. 2014. 08:58 >> 08:57
3

ČETVRTFINALA MUNDOBASKETA

Srbi i Francuzi traže osvetu

Na Mundobasketu danas su na programu posljednja dva meča četvrtfinala, u kojima će će Francuska i Srbija pokušati da se revanširaju Špancima i Brazilcima za poraze u grupi.

 

Od 18 sati Srbija će odigrati svoj meč, a izabranici Saše Đorđevića pokušaće da poprave utisak iz grupne faze kada su poraženi od Brazilaca sa 81:73.

Derbi runde igra se od 22 sata, kada će domaćin Mundobasketa Španija igra sa prvakom Evrope Francuskom. U prvom okršaju "furija" je bila ubjedljiva sa 88:64.

Oba četvrtfinala igraju se u Madridi.

U prvim četvrtfinalnim duelima Litvanija je u četvrtoj četvrtini slomila otpor Turske, dok je selekcija Sjedinjenih Američkih Država lako dobila Sloveniju, sa čak 43 poena razlike. Pobjednici tih duela igraće prvo polufinale u četvrtak od 21 sat.

Našu analizu Mundobasketa možete pročitati ovdje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније