Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 03. 2013. 09:45   >>  09:37

NBA

Dankan predvodio Spurse, Boston rutinski

U noći između subote i nedjelje odigrano je šest utakmica NBA lige. San Antonio je, zahvaljujući Timu Dankanu, ostvario pobjedu, Boston pred svojim navijačima rutinski do trijumfa sa Šarlotom.

Tim Dankan predvodio je svoju ekipu u pobjedi protiv Klivlenda 119:113, postigavši 30 poena, uz 12 skokova i 5 blokada. Odbrana Spursa nije bila na nivou koji su do sada prikazali, ali, srećom po njih, šuteri su se razigrali. Pored Dankana istakli su se i Leonard sa 24 poena uz 13 uhvaćenih lopti i Đinobili sa deset asistencija i 14 upisanih poena.

Boston je savladao Šarlot, od kojeg je ove sezone pretrpio dva poraza. Pol Pirs je ubacio 14 poena, imao 8 asistencija i 6 skokova, a posljednju četvrtinu ispratio je sa klupe jer je meč već bio riješen. Garnet je preskočio meč zbog povrede mišića.

 

 

 

 

 

Svi rezultati:

San Antonio - Klivlend 119:113

Boston - Šarlot 105:88

Portland - Detroit 112:101

Vašington - Feniks 127:105

San Antonio - Klivlend 119:113

Boston - Šarlot 105:88

Filadelfija - Indijana 98:91

Juta - Memfis 90:84



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније