Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 03. 2013. 10:33 >> 10:37

NBA

San Antonio ponovo bolji od Dalasa

U noći između četvrtka i petka, odigrana su samo dva meča NBA lige. San Antonio je pobijedio Dalas, a Portland oslabljeni Njujork.

 

San Antonio Sparsi savladali su Dalas Meverikse i četvrti put ove sezone, sada 92:91.

Sparse je do pobjede, u šestom meču bez Tonija Parkera, predvodio Tim Dankan sa 28 poena i 19 skokova. Pratio ga je Geri Nil sa 16 poena, dok je Kavaj Leonard dodao 12 uz 6 skokova.

U Dalasu je najbolji bio Dirk Novicki sa 21 poenom, 11 skokova i po 3 asistencije i ukradene lopte. 12 poena ubacio je Daren Kolison, dok su po 10 postigli O Džej Mejo, Vins Karter, Brendan Rajt i Majk Džejms.

Sparsi 15. sezonu u nizu imaju 50 pobjeda u regularnom dijelu. Lideri su Zapada i drugi u cijeloj NBA.

Portland je pobijedio oslabljene Njujork Nikse 105:90 i zadržao šanse da se nađe u plej-ofu.

 

Blejzerse je prevodio Lilard koji je, sa 26 poena i 10 asistencija, još jednom potvrdio da je najbolji ruki sezone u NBA. Oldridž je dodao 22 poena uz 10 skokova, dok je Džej Džej Hikson imao 12 poena i 16 skokova. Batum je ubacio 16 poena uz 6 asistencija i 4 skoka.

U timu Niksa istakao se Džej Ar Smit sa 33 poena, 12 je ubacio Kenjon Martin.

Blejzersi imaju skor 30-34 na Zapadu, četiri pobjede manje od osmoplasiranih Lejkersa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније