Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 03. 2013. 13:32 >> 13:24

ARENA ILI PIONIR?

Đilas: Finalni turnir Jadranske lige u Beogradu

Predsjednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas potvrdio je danas da je poslije sastanka sa prvim čovekom Jadranske lige Romanom Liscem prihvatio da se finalni turnir regionalnog takmičenja održi u glavnom gradu Srbije.

"Obavijestio sam gospodina Lisca da mi kao grad ne možemo da platimo 100.000 eura, koliko domaćin plaća Jadranskoj ligi, ali da smo spremni da obezbijedimo besplatno korišćenje Arene ili Pionira, u zavisnosti od toga za koju se od ove dvije hale organizator odluči. Jedini moj zahtjev bio je da Jadranska liga plati osiguranje dvorane od nastanka potencijalne štete, što je dio standardne procedure prilikom održavanja bilo koje manifestacije. Razgovarali smo i o problemu bezbjednosti, s obzirom na dešavanja na finalu Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu i uputio sam gospodina Lisca da to pitanje riješi u dogovoru sa nadležnim državnim organima", saopštio je Đilas.

Finalni turnir Jadranske lige održaće se od 25. do 27. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније