Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 06. 2014. 08:33   >>  12:14 1

LEBRON SRUŠIO SPARSE

Majami uzvratio, 1:1 u seriji

Košarkaši Majami Hita savladali su u gostima San Antonio Sparse u drugoj utakmici finalne serije NBA plej-ofa i tako izjednačili rezultat u pobjedama na 1:1.

LeBron Džejms se oporavio od povrede mišića noge koju je zaradio u prvoj utakmici i bio je najbolji igrač utakmice sa 35 poena, 10 skokova i tri asistencije. Ipak, branilac titule loše je počeo meč.

Nakon prve četvrtine rezultat je glasio 26:19 u korist Mamuza. Druga dionica utakmice pripala je gostima, a na poluvrijeme se otišlo bez pobjednika. Na semaforu je stajalo 43:43.

U trećoj dionici utakmice viđena je odlična košarka i veliki broj poena, čak 69, a za jedan poen bolji su bili izabranici Grega Popoviča. Ipak, odlučujuća četvrtina pripala je gostima koji su zahvaljujući odličnom LeBronu Džejmsu stigli do pobjede i izjednačenja u seriji na 1:1.

To je 13. uzastopni put da Majami u plej ofu pobijedi nakon izgubljene utakmice.

Džejms, koji je na parketu proveo 36 minuta, u prvoj četvrtini ubacio je samo dva poena, ali je u ostatku meča pogodio 13 od 18 šuteva, uključujući sva tri šuta za tri poena.

Odličnu podršku je imao u Krisu Bošu koji je postigao 18 poena, dok su Vajd i Luis ubacili po 14.

Kod Sparsa, najbolji je bio Toni Parker sa 21 poena i sedam asistencija, Manu Đinobili je dodao 19 poena, dok je Tim Dankan ubacio 18 i imao 15 skokova.

Naredne dvije utakmice igraju se u Majamiju, prva je na programu već sjutra, potom se na Floridi igra u četvrtak, a onda se serija ponovo vraća u Teksas.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније