Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 06. 2014. 21:52   >>  21:54 2

POBJEDA PROTIV NJEMAČKE

Milatović: Odbrana donijela pobjedu

Njemačka je pokazala kvalitet, a pobjedu protiv najtežeg protivnika u kvalifikacionoj grupi donijela je odlična igra u odbrani u drugom poluvremenu, kazao je selektor Momir Milatović nakon pobjede na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine. Milatović je čestitao svim igračicama jer su pružile maksimum iako je bilo mnogo problema u pripremnom periodu.

"Njemačka je veoma kvalitetan protivnik i znali smo da će biti veoma teško. Počeli smo nervozno što se moglo i očekivati jer je ovo bila prva utakmica u kvalifikacijama. U poluvremenu smo se dogovorili da u nastavku odigramo bolje u odbrani koja je naš glavni adut i u nastavku smo odigrali znatno bolje u tom segmentu igre. To je na kraju i odlučilo pobjednika. Marfi je bila odlična u odlučujućim trenucima i zasluženo smo došli do pobjede. Čestitke svim djevojkama jer su dale maksimum iako smo imali mnogo problema u pripremnom periodu. Nakon ove pobjede će biti mnogo lakše" – kazao je Milatović.

Kapiten Jelena Škerović je uz Jelenu Dubljević i Ešaju Marfi bila najefikasnija u našoj selekciji.

"Njemačka je potvrdila kvalitet i bila je ozbiljan protivnik tokom cijelog meča. Do sredine posljednje četvrtine rezultat je bio u egalu, ali je finiš meča pripao nama i zasluženo smo došle do pobjede. Popravile smo šut u finišu i privele smo utakmicu kraju onako kako smo željele" – kazala je Škerović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније