Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 06. 2014. 11:47 >> 11:48

ZA 2 MILIJARDE

Bamer kupio Kliperse

Bivši generalni direktor Majkrosofta, Stiv Balmer dogovorio je kupovinu Los Anđeles Klipersa za dvije milijarde dolara.

 

Ova vijest je potvrđena od strane čelnika NBA lige i udruženja američkih košarkaša.

Klipersi su ušli u žižu javnosti nakon šokantnih racističkih izjava bivšeg 1. čovjeka kluba Donalda Sterlinga, koji kako prenose američki mediji nije u stanju da vodi pregovore o prodaji.

Upravo zbog toga u posao je ušla Sterlingova žena Šeli, koja je tim prodala Balmeru koji je ponudio najveću cifru, prevazivši Dejvid Gefena (1,6) i lokalne investitore Toni Reslera i Stiva Karša (1,2 milijarde dolara).

Nakon postignutog dogovora, Šeli Sterling je rekla da je srećna sam što tim prodaju Balmeru, navodeći da je sigurna sam da će biti fenomenalan vlasnik.

"Daću sve što je u mojoj moći da Klipersi nastave da pobjeđuju, čak i više nego što su do sada", naveo je Bamer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније