Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 03. 2013. 13:55 >> 14:00
1

ABA LIGA

Budućnost i Igokea će igrati Evroligu u svojim dvoranama

Predsjednik ABA lige Radovan Lorbek objasnio je da, ukoliko to pravo ostvare na parketu i Igokea i Budućnost će moći da igraju Evroligu u svojim dvoranama, prenose slovenački mediji.

„Dobio sam potvrdu od Igokee da žele da igraju Euroligu, bilo da domaćini budu u Laktašima ili na nekom drugom terenu“, kazao je Lorbek.

„Jedini uslov za to da Igokea bude domaćin u Laktašima je da kapacitet dvorane bude proširen na 5.000 mjesta“, dodao je Lorbek.

Sa druge strane, Lorbek tvrdi da će Radnički morati da ide iz Kragujevca ukoliko bude sljedeće sezone igrao Euroligu.

Kao razlog za ovakve tvrdnje, Lorbek navodi pravilo o udaljenosti aerodroma od mjesta odigravanja mečeva.

Do kraja ABA lige su ostala još dva kola, Igokea je vodeća sa pobjedom više, ali i utakmicom više od Crvene zvezde.

Slijede Partizan, Budućnost i Radnički, a u najboljoj situaciji za plasman na fajnal for od te tri ekipe su „crno-bijeli“ zbog međusobnog skora.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније