Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 05. 2014. 08:45   >>  09:05

FINALE ISTOKA

Vejd i Džejms donijeli brejk

Košarkaši Majamija pobijedili su Indijanu u gostima sa 87:83 i izjednačili na 1-1 u finalnoj seriji istočne konferencije u NBA ligi.

 

Tim Erika Spolstre je do pobjede vodio tandem LeBron Džejms-Dvejn Vejd koji je kombinovano imao 45 poena, 12 skokova i 11 asistencija.

Džejms je ubacio 22 poena (9-18) uz 7 skokova i 6 asistencija, a Vejd je dodao 23 poena i po 5 skokova i asistencija.

Džejms je ubacio prvih šest poena u ključnoj seriji 12-2 kojom je Hit i riješio meč, a on i Vejd su postigli posljednjih 20 poena svoje ekipe.

„Zbog toga su njih dvojica momci od nekoliko stotina miliona dolara. Oni su nezaustavljivi“, rekao je Noris Kol.

Na drugoj strani Lens Stivenson je blistao sa 25 poena, 7 asistencija i 6 skokova, ali nije imao dovoljno dobru podršku ostatka ekipe. Džordž je ubacio 14 porna uz 6 asistencija i 5 skokova, Džordž Hil dodao je 13, a Roj Hibert 12 poena i 13 skokova.

Serija se sada seli u Majami gdje će biti odigrana naredna dva duela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније