Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 05. 2014. 08:50 >> 08:52

FINALE ISTOKA

Indijana bolja od Majamija

Košarkaši Indijana Pejsersa poveli su u finalnoj seriji plej-ofa Istoka NBA lige protiv šampiona Majami Hita pobjedom 107:96.

 

Pejsersi su u prvom poluvremenu stekli devet poena prednosti i to vođstvo čuvali do same završnice, ne dozvolivši rivalu nijednom da ih ugrozi.

Indijanu je do pobjede predvodio Pol Džordž sa 24 poena uz 7 asistencija, ali je ključna bila igra centarske linije Roj Hibert-Dejvid Vest.

Hibert je odigrao najbolji meč u plej-ofu ove sezone sa 19 poena uz 9 skokova, dok je Vest dodao takođe 19 poena uz 7 skokova.

Dvocifreni su bili i ostali starteri Pejsersa, Lesn Stivenson je imao 17 poena i 8 asistencija, a Džordž Hil 15, poena, dok je 11 ubacio rezervista Si Džej Votson.

Šampion Majami je imao samo dva raspoložena igrača, najefikasniji je bio Dvejn Vejd sa 27 poena (12/18) i 4 asistencije, dok je LeBron Džejms ubacio 25 poena (11/18) uz 10 skokova, 5 asistencija i 3 ukradene lopte.

Pratili su ih samo rezervisti Kris Andersen sa 14 i Rej Alen sa 12 poena (2/6 tri), 5 skokova i 4 asistencije, dok su loše šutirali Kris Boš (4/12, 0/5 tri) i Mario Čalmers (2/9. 1/4 tri).

Drugi meč ove serije igra se takođe u Indijanapolisu tokom noći između utorka i srijede. Noćas počinje finalna serija Zapada između San Antonio Sparsa i Oklahoma Siti Tander.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније