Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 03. 2013. 23:26 >> 23:18

BORBA

Kingsi se sele u Sijetl?

Sakramento se bori da zadrži svoje Kingse, ali sve više izgleda kao da će ta borba biti uzaludna.

Dejvid Štern je rekao da će predstavnici glavnog grada Kalifornije morati mnogo finansijski da poboljšaju ponudu kako bi Štern "uopšte razmislio o tome" da ih ne preseli u Sijetl.

Trećeg aprila biće sastanak u Njujorku, gdje će grupe iz Sakramenta i Sijetla izložiti planove za budućnost Kingsa, a konačna odluka bi trebalo da bude donesena 18. aprila.

Sakramento će imati pomoć Kevina Džonsona, legendarnog Kej DŽeja, bivšeg NBA Ol Star igrača, koji je sada gradonačelnik Sakramenta. On planira, da čak i da izgubi Kingse, izgradi novu dvoranu i osnuje novu NBA franšizu i vrati WNBA franšizu.

Sijetl bi igrao u Ki Areni prve dvije sezone dok se ne izgradi nova dvorana, a vratio bi i staro ime Supersoniksa, a sa novom dvoranom, pokušali bi da privuku i neki NHL tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније