Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V. [ Beta ]

18. 01. 2024. 10:07 >> 10:08

KOŠARKAŠ ATLANTE

Bogdanović o Milojeviću: Bio je zvijer, uvijek pozitivan, nikada nije jurio za karijerom

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije se mnogo sjećao utakmice iako je njegova Atlanta košem uz zvuk sirene pobijedila Orlando pošto je, kako je priznao, jedino razmišljao o svom prijatelju Dejanu Milojeviću koji je iznenada preminuo.

"Ne znam ni šta sam uradio večeras. Sijećam se zagrevanja, ne znam šta sam poslije radio", rekao je Bogdanović koji je postigao 12 poena u pobjedi Atlante protiv Orlanda (106:104).

Srpski trener Dejan Milojević, koji je radio kao pomoćnik u Golden stejtu, preminuo je juče u 46. godini od posljedica srčanog udara.

Bogdanović je tužnog lica stajao uz svoje saigrače tokom minuta ćutanja prije utakmice. Kako je priznao, ne može da prihvati da ga više nema.

"Kao i svi drugi u Srbiji, nisam mogao da poverujem da je to istina. On je bio zvijer, uvijek pozitivan. Gledajući koliki je uticaj imao na karijere mnogih košarkaša širom svijeta, to je nevjerovatno", rekao je Bogdanović.

Bogdanović je istakao da nikada neće zaboraviti jednu stvar - da Milijević nikada nije jurio karijeru.

"Bio je sjajan igrač, ali nikada nije jurio karijeru. Uvijek je želio da živi porodičnim životom u lijepim gradovima. Nikada nije jurio za novcem. Mislim da je odličan primjer za sve. Vjerovao je da, ako ne voliš svoj život, nećeš moći da radiš posao kojim se baviš na pravi način", rekao je Bogdanović.

Otkrio i da je razmišljao da uopšte ne igra meč protiv Orlanda.

"Razmišljao sam da se ne pojavim večeras, jer nisam mogao da spavam i ispao sam iz svoje rutine. Ali, onda sam pomislio da bi on volio da igram", rekao je srpski košarkaš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније